EN

Imah>produk>Condensers

Kondensor didinginkan hawa datar

IHTISAR

Condenser didinginkan kuadrat Datar Datar dirancang pikeun kondensasi kulkas dina sistem kulkas komérsial sareng industri. Kondensor cocog pikeun pamasangan luar sareng tiasa dipasang di daérah padumukan sareng industri.

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Performa tukeur panas anu dipercaya

● Operasi stabil

● Ngangkut sareng instalasi anu merenah

● Kualitas luhur sareng kaamanan


V-bentukna hawa CONDENSER hawa


Refrigerant

Kapasitas (KW)

Tekanan tés

Pitch fin


Condenser

cooler

HFC

Glikol

132-2060

95-1260

32bar

16 bar

2.0 / 2.4 / 3.0 mm

2.0 / 2.4 / 3.0mm

pilihan


HFC

Pendinginan cair



Sirip epoxy-coated



Sababaraha coil sirkuit



Kipas simpang kotak



Kamanan panyalindungan overload



Kipas VFD



Nozzles Sprayer



Sambungan flange




Sambungan tutas




Solokan klep bal




Refrigerant

Casing

ahir

coil

Ngaleupaskeun manifold

sambungan

HFC

bubuk coated

Al; Dilapis Al

tambaga

tambaga

tambaga

Glikol

bubuk coated

Al; Dilapis Al

tambaga

tambaga

tambaga

                              Jumlah peminat 1-18


diaméterna

80

900




Pitch fin

2

2-4

3