EN

Imah>produk>Cooler hawa>Cooler hawa kompak

Cooler hawa kompak

IHTISAR

Cooler hawa kompak kompak-dirancang. Éta cocog dina rohangan alit, sapertos katering, ritel sareng pom bensin.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

◆The air cooler is ceiling mounted.

Éta tiasa nyayogikeun kakuatan pendingin anu tiasa dipercaya dina kisaran suhu duanana di handap sareng di luhur darajat enol.

      ◆It features low noise and investment cost.