sadaya Kategori
EN

Garis Processing Bakery

Garis pamrosesan bakery kalebet buktina kontinyu, cooler sareng freezer. Éta cocog pikeun buktina, pendinginan sareng prosés katirisan produk sapertos adonan, roti hamburger, roti bakar, muih, jsb.

1 Produk

Garis Processing Bakery

    Garis pamrosesan bakery kalebet buktina kontinyu, cooler sareng freezer. Éta cocog pikeun prosés buktina, pendinginan sareng katirisan produk sapertos adonan, roti hamburger, roti bakar, muih, jsb.



rincian