EN

Imah>produk>Cooler hawa

Cooler hawa kompak

IHTISAR

Cooler hawa kompak kompak-dirancang. Éta cocog dina rohangan alit, sapertos katering, ritel sareng pom bensin.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Pendingin hawa dipasang dina siling.

● Éta tiasa nyayogikeun kakuatan pendingin anu tiasa dipercaya dina kisaran suhu duanana di handap sareng di luhur darajat enol.

● Éta fitur noise rendah sareng biaya investasi.