EN

Imah>produk>Cooler hawa

Siling dipasang hawa anu langkung tiis

IHTISAR

A siling standar dipasang hawa cooler pikeun aplikasi umum. Ieu seueur dianggo pikeun panyimpenan tiis, pusat distribusi ranté tiis, supermarket, jst.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

◆ Pendingin hawa ieu cocog pikeun bengkel ngolah anu kedah di-AC. Éta tiasa ngajaga suhu daérah pengolahan tuangeun rendah.

Sirkulasi hawa lemes sareng seragam. Hawa ngiderkeun sapanjang lalangit, janten padamelna henteu kakeunaan langsung kana hawa anu tiis.