EN

Imah>TENTANG KAMI

Kualitas, Inovasi, Palayanan

Panyadia solusi katirisan anu langkung saé!

pausahaan

ketua
Pak Huang Jie

Square Technology Group Co., Ltd. (salajengna disebut Nantong Square) diadegkeun ku Mr. Huang Jie di 1986. Éta perusahaan manufaktur peralatan ranté tiis ngarah domestik kalayan kaunggulan anu komprehensif. Perusahaan perenahna di Kota Nantong, Propinsi Jiangsu. Kalayan langkung ti 30 taun pangakuan pelanggan sareng pangaruh pasar, "Nantong Square" parantos janten perusahaan alat-alat beku anu gancang di dunya.

Milestones

1986 1986

Nantong Freezing Equipment Co. didirikeun taun 1986

1987 1987

Produk mimitina- Hubungan piring freezer sareng sistem tilas didamel dina taun 1987.

1994 1994

Pembuatan beku dua kali munggaran dikembangkeun dina taun 1994.

1995 1995

Piring freezer munggaran diékspor ka pasar Thailand dina taun 1995.

2003 2003

Nantong Square Freezing & Heating Mékanis Equipment Co., Ltd didirikan salaku perusahaan patungan di taun 2003.

2012 2012

Aplikasi IPO di taun 2012.

2016 2016

Perusahaan didaptarkeun dina Saham A di Shanghai Bursa Saham Mei, 2016

2018 2018

Perusahaan ieu diganti nami salaku "Square Technology Group Co, Ltd", gaduh 5 anak perusahaan.

R&D

Square Technology makalah tim pangembangan anu khusus anu museurkeun kana téknologi katirisan gancang. Anggota tim ieu ahli dina rékayasa penyalamaran, rékayasa dahareun, desain mékanis, sareng produksi. Kami ngajaga gawé téknis anu hadé sareng seueur perusahaan asing, sapertos Mayekawa WFG. Di Jepang sareng Perusahaan Intralox di Amérika. Salaku tambahan, perusahaan kami parantos lulus CE, PED, sareng sertifikasi ASME. Kami ogé parantos milu ngalaksanakeun sababaraha usulan standar internasional sareng nyekel seueur patén-patén.

ngahasilkeun

Fasilitas produksi Téhnologi Alun-alun dipasang ku alat-alat pangolahan anu canggih, sapertos pusat mesin pemotongan laser otomatis, mesin peninju kontrol angka, lini produksi logam lambar impor, lini produksi panel, alat-alat pangobatan permukaan logam sareng sajabina. Dina waktos anu sasarengan, Téhnologi Pasagi sacara mandiri ngembangkeun lini produksi pikeun épaporator urang, sistem pelat, alat-alat insulasi busa, mesin las otomatis sareng sajabina. Kaseueuran komponén peralatan ranté tiis sacara mandiri dirancang sareng didamel ku Téhnologi Square.