EN

home>PRODUKTE>Frigorifer tuneli

Ngrirësi i tunelit të rripave të rrjetës

VËSHTRIM

Ngrirësi i tunelit të rripave rrjetë përdoret për të arritur një proces të shpejtë të ngrirjes për copa të vogla grimcuar të ushqimit, dhe ushqim të përgatitur, të tilla si mish pule ose peshk. Ky frigorifer mund të pozicionohet në pjesën e përparme ose të pasme të linjave të tjera të përpunimit të klientit.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Përmban bllokim vertikal të ajrit, ventilator efikas të rrjedhës së boshtit, teknologji ndërprerëse të prishjes së ajrit, 20% ~ 30% rritje e efikasitetit sesa rrjedha tradicionale e ajrit.

Avulluesi përdor pendë të mëdha, të cilat sigurojnë shkëmbim efikas të nxehtësisë.

Shkrirja e ujit dhe / ose gazit të nxehtë siguron pastërtinë e avulluesit.

Mbulesë e izoluar me PU, performancë e shkëlqyeshme e izolimit Lëkura mbyllëse prej çeliku inox në të dy anët.

Rripi i rrjetës drejtohet nga dhëmbëza; zinxhirë dhe dhëmbë me forcë të lartë, i cili siguron jetë të gjatë shërbimi.

Një rondele efikase e rripave sigurohet për të siguruar pastërtinë e rripit të rrjetës prej çeliku inox.

Shpejtësia e rripit rregullohet pa hap me inverter i përshtatshëm për ngrirjen e produkteve të ndryshme.


Strukturë

Strukturë

Rrip i vetëm / Rrip binjak

Diapazoni i gjerësisë së rripit

1000mm-4000mm

Ediapazoni i gjatësisë së mbylljes

Lloji i rripit të rrjetës: 10m-30 milion, mund të personalizohet

Mbyllje

Mbyllje e izoluar me Muret poliuretani të trasha 125 mm, ndriçimi i brendshëm dhe lëkura prej çeliku inox. Fmbyllje e salduar në mënyrë të rëndë fakultativ.

rrip

Lloji i rripit

Rrip rrjetë SS i ushqimit

Gjatësia e marrjes

1250mm, mund të personalizohet

Gjatësia e ushqimit

920mm, mund të personalizohet

Data elektrike

furnizimi me energji elektrike

Tensioni lokal i vendit

Mbyllje e panelit të kontrollit

Paneli i kontrollit prej çeliku inox

Kontrolli

Kontroll PLC, ekran me prekje, siguri sensorë

Të dhënat e ftohjes

antipiretik

Freoni, Amoniaku, CO2

spirale

Stainless steel/tuba alumini, fin alumini dhe tifozët e energjisë

Avullimiing temp

-45

Koha e pushimit

Lloji i rripit të rrjetës: 3-60 min rregullueshme


Ideashtë ide për ushqim deti, ëmbëlsira, mish frutash dhe ushqim të përgatitur.