EN

home>PRODUKTE>Frigorifer spiral

Frigorifer i vetëm spiral

VËSHTRIM

Ngrirësi spiral me tension të ulët me daulle të vetme i prodhuar nga Square Technology është i zbatueshëm për ngrirjen e shpejtë individuale të ushqimit të grimcuar dhe të copave të vogla. Sidoqoftë, pajisjet e ngrirjes në shkallë të gjerë të të cilave vlejnë gjithashtu për ngrirjen e shpejtë individuale të ushqimit të ngrirë me përmasa të mëdha, siç janë vaktet e përgatitura, pulat e plota, peshqit e plotë etj. Lartësia e pozicionit të marrjes dhe furnizimit është e rregullueshme në ngrirjen spirale të tensionit të ulët që të përputhet me linjat e prodhimit të klientëve para dhe pas, dhe gjithashtu mund të furnizohet me transportues të përputhur.

  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Zer Frigorifer spiral është i pajisur me një avullues sanitar me efikasitet të lartë, duke përdorur metodën më të fundit të furnizimit me lëng, gjë që e bën efikasitetin e shkëmbimit të nxehtësisë më shumë se 20% më të lartë se ngrirësit tradicionalë.

Frigorifer spiral përdor një dizajn simetrik dhe të qetë rrethor të kanalit të ajrit i cili rrit efektin e shkëmbimit të nxehtësisë.

Ne pajisemi me rrip rrjetë çeliku të pandryshkshëm dhe rrip modular plastik me frigorifer spiral në përputhje me kërkesat e ndryshme të produkteve të ndryshme.

Frigorifer spiral është i pajisur me një sistem inteligjent të kontrollit qendror, pajisje për zbulimin automatik dhe dritën e alarmit, e cila është e përshtatshme për përdoruesit për të operuar dhe mirëmbajtur.


Strukturë

Strukturë

I vetëm daulle

Dia kafazi.

1620 në 5800mm

nivelet

2 deri në 40 nivele

Mbyllje

· Mbyllje e izoluar me125mm / 150 mm mure të trasha poliuretani, ndriçim të brendshëm, lëkurë çeliku inox. Fmbyllje e salduar me ulçerë opsionale.

kat i ndërmjetëm

fakultativ

rrip

rrip

Rrip rrjetë SS i ushqimit ose rrip plastik modular

Gjerësi

520 deri 1372 mm

Gjatësia e marrjes

500 të 4000 mm

Gjatësia e ushqimit

500 të 4000 mm

Data elektrike

furnizimi me energji elektrike

Tensioni lokal i vendit

Mbyllje e panelit të kontrollit

Paneli i kontrollit prej çeliku inox

Kontrolli

Kontroll PLC, ekran me prekje, siguri sensorë

Të dhënat e ftohjes

antipiretik

Freoni, Amoniaku, CO2

spirale

Tuba çeliku prej çeliku, alumini, hapësirat e ndryshueshme të tufave, tifozët e gjatësisë

Avullimiing temp

-40℃ deri në -45

Koha e pushimit

në 200 min reklamëe drejtueshme
Produkte ujore

Produktet e shpezëve

Produkte pastiçerie

Produktet e Bakery

Vaktet e Përgatitura

Produkte të përshtatshme / të konservuara

Produktet e akullores

Produkte frutash dhe perimesh