EN

home>PRODUKTE>Frigorifer spiral

Frigorifer i dyfishtë spiral

VËSHTRIM

Frigorifer me spirale me tension të ulët me bateri të dyfishta të prodhuara nga Square Technology është i zbatueshëm për ngrirjen e shpejtë individuale të ushqimit të grimcuar dhe të copave të vogla, ushqimit të ngrirë me madhësi të madhe, siç janë vaktet e përgatitura, pula e plotë dhe peshku i plotë. Pozicionet e ngrirjes spirale të dyfishtë të daulles ushqehen dhe ushqehen në nivele të ulëta, duke e bërë atë të përshtatshëm për funksionimin dhe përputhjen më të mirë të linjave të prodhimit të klientëve.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Zer Frigorifer spiral është i pajisur me një avullues sanitar me efikasitet të lartë, duke përdorur metodën më të fundit të furnizimit me lëng, gjë që e bën efikasitetin e shkëmbimit të nxehtësisë më shumë se 20% më të lartë se ngrirësit tradicionalë.

Frigorifer spiral përdor një dizajn simetrik dhe të qetë rrethor të kanalit të ajrit i cili rrit efektin e shkëmbimit të nxehtësisë.

Ne pajisemi me rrip rrjetë çeliku të pandryshkshëm dhe rrip modular plastik me frigorifer spiral në përputhje me kërkesat e ndryshme të produkteve të ndryshme.

Frigorifer spiral është i pajisur me një sistem inteligjent të kontrollit qendror, pajisje për zbulimin automatik dhe dritën e alarmit, e cila është e përshtatshme për përdoruesit për të operuar dhe mirëmbajtur.


Strukturë

Strukturë

Dyfishtë daulle

Dia kafazi.

1620 në 5800mm

nivelet

2 deri në 40 nivele

Mbyllje

· Mbyllje e izoluar me125mm / 150 mm mure të trasha poliuretani, ndriçim të brendshëm, lëkurë çeliku inox. Fmbyllje e salduar me ulçerë opsionale.

kat i ndërmjetëm

fakultativ

rrip

rrip

Rrip rrjetë SS i ushqimit ose rrip plastik modular

Gjerësi

520 deri 1372 mm

Gjatësia e marrjes

500 të 4000 mm

Gjatësia e ushqimit

500 të 4000 mm

Data elektrike

furnizimi me energji elektrike

Tensioni lokal i vendit

Mbyllje e panelit të kontrollit

Paneli i kontrollit prej çeliku inox

Kontrolli

Kontroll PLC, ekran me prekje, siguri sensorë

Të dhënat e ftohjes

antipiretik

Freoni, Amoniaku, CO2

spirale

Tuba çeliku prej çeliku, alumini, hapësirat e ndryshueshme të tufave, tifozët e gjatësisë

Avullimiing temp

-40℃ deri në -45

Koha e pushimit

deri në 200 mm reklamëe drejtueshme


Produkte ujore

Produktet e shpezëve

Produkte pastiçerie

Produktet e Bakery

Vaktet e Përgatitura

Produkte të përshtatshme / të konservuara

Produktet e akullores

Produkte frutash dhe perimesh