EN

home>PRODUKTE>Ngrirësi Spiral i vetë-stackuar

Ngrirje spirale vetë-stacking

VËSHTRIM

Ngrirje spirale vetë-stacking është një dizajn kompakt dhe higjenik i ngrirjes. Krahasuar me ngrirjen tradicionale spirale me tension të ulët, ngrirja spirale vetë-stacking eliminon shinat që mbështesin rripin, që do të thotë deri në 50% më shumë prodhim ngrirje me të njëjtën shtypje këmbë. Transportuesit janë pothuajse 100% të arritshëm për pastrim falë eleminimit të shiritit të rripit dhe tamburit. Ngrirësi ka kombinuar sistemin më të fundit të pastrimit në vend (CIP). Një dizajn i hapur, lehtësisht i pastrueshëm dhe i arritshëm, optimizon standardet e kanalizimeve dhe ul kohën e ndërprerjes së sistemit për pastrimin dhe mirëmbajtjen. Kjo karakteristikë zvogëlon ndotjen dhe zgjat jetën e pajisjeve duke parandaluar grumbullimin e mbeturinave dhe duke thjeshtuar procesin e pastrimit. Të gjithë tubat dhe tubat e zbrazët u eleminuan në përbërësit strukturorë dhe sipërfaqet horizontale janë të pjerrëta. Sistemi i drejtimit funksionon plotësisht në fërkime rrotulluese, kështu që kërkohet më pak vajosje sesa ngrirjet tradicionale spirale me tension të ulët.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Design Dizajni unik i rripit përmban produktin në një zonë ngrirjeje të pavarur, për trajtim të butë, uniform dhe higjienë superiore.

● Rrjedhja vertikale e ajrit me shpejtësi të lartë prek produktin nëpër të gjitha pirgjet, duke siguruar një rezultat ngrirjeje të shpejtë, efikas dhe të shpejtë.

● Spiralja e vetë-stacking jep një operacion të qetë, të besueshëm, pa bllokim.

● Asnjë pemë e Krishtlindjes, zgjatje e tepërt, 'shfletim' i rripit ose vajosje manuale.

● Transportuesi spiral vetë-stacking mund të zvogëlojë tensionin e rripit. Reduktuar madhësinë e motorit, më pak lubrifikant, pa rrip rrotullues ose mbi-shtrirje.

● Tifozi lokalizohet në anën e thatë të avulluesit.

● Minimizon acarin dhe maksimizon transferimin e nxehtësisë, kohën e punës dhe prodhimin.

● Kosto më e ulët për kile.

●  Treguesit e rripit të shpejtësisë dhe ndryshimit të kohës.

● Intervale të gjata ndërmjet shkrirjeve për përpunim të pandërprerë.

● Përgjegjësia e një burimi të vetëm për dizajnin dhe performancën.

● Ngrirje në linjë për prodhim të vazhdueshëm.

● Kontroll i saktë i procesit.

● Efikasitet më i madh me temperaturën e ftohjes -40 F.

● CIP (pastër në vend), strukturë e hapur dhe higjienike, e lehtë për tu pastruar.

Ngrirësi spiral vetë-pirg është ideal të ngrijë topa mishi, copa mishi, pjesë pule të skuqura, ushqime të përgatitura dhe ushqime të tjera me gjurmë të vogla.