EN

home>PRODUKTE>Pjesët dhe Shërbimet e Zëvendësimit

Pjesët dhe Shërbimet e Zëvendësimit

VËSHTRIM

Sheshi ka një shumëllojshmëri të gjerë të pjesëve të pajisjeve në dispozicion për linjën e plotë të pajisjeve të ngrirjes. Sigurimi i pjesëve të zëvendësimit me cilësi të lartë ndihmon që sistemi juaj të vazhdojë të japë prodhimin e lartë dhe performancën efikase të ngrirjes.

Ekipi ynë shumë i trajnuar i inxhinierëve në terren janë gjithashtu në dispozicion për të ndihmuar në instalimin e duhur të pjesëve, sipas nevojës. 


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Rrip i madhësisë për njësinë

● Valvulat dhe përbërësit

● Solenoidë dhe stafetë

● Kontrollorët e temperaturës

● thermocouples

● UHMW vesh rripa

● Dhëmbëza dhe zinxhirë

● Motori me ingranazhe

● Ndalimet dhe ndërprerjet e sigurisë

● Kontrollet e PLC

● Instalimet elektrike dhe lidhjet

● Vulat e dyerve

● Perde ajri


● Madhësia e rripave për njësinë

● Valvulat dhe përbërësit

● Solenoidë dhe stafetë

● Kontrollorët e temperaturës

● thermocouples

● UHMW vesh rripa

● Dhëmbëza dhe zinxhirë

● Motori me ingranazhe

● Ndalimet dhe ndërprerjet e sigurisë

● Kontrollet e PLC

● Instalimet elektrike dhe lidhjet

● Vulat e dyerve

● Perde ajri


  • Shërbimet brenda fabrikës

  • Instalimi i pjesëve zëvendësuese

  • Zhvendosja / azhurnimi i pajisjeve

  • Zgjidhja e problemeve dhe optimizimi