EN

home>PRODUKTE>Sistemi i ftohjes

Sistemi i ftohjes

VËSHTRIM

Pas 50 vitesh projektimi, prodhimi, ndërtimi dhe servisimi, ne kemi fjalë për fjalë qindra sisteme industriale të ftohjes në të gjithë botën. Ne jemi gjithashtu të njohur për dizajnimin dhe ndërtimin e sistemit të kaskadës CO2, Freon, Amoniak në të gjithë botën.

Ne përdorim vetëm pjesët e ftohjes të njohura ndërkombëtarisht. Për shembull, Kompresorët janë Bitizer gjerman, Mycom japonez. Valvulat janë Danfoss, Emerson. Të gjitha enët nën presion janë ndërtuar në shtëpi në përputhje të plotë me Shoqërinë Amerikane të Inxhinierëve Mekanikë (ASME). Dhe salduesit dhe teknikët tanë janë të çertifikuar ASME. Ne kemi makinerinë e saldimit të plazmës, rrotullat, pajisjet e provës së radiografisë për të siguruar që enët e presionit për sistemin e ftohjes të jenë të besueshme dhe të përmbushin kodet ndërkombëtare të enëve të presionit.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Sistemi i ftohjes (raft) përmban kompresor, ndarës vaji, ftohës vaji, valvola kontrolli dhe pajisje, rezervuar ftohës, kondensator, pajisje elektronike të kontrollit dhe kontroll PLC.

● Kompresorë dhe pajisje të njohura ndërkombëtare të njohura: MYCOM, BITZER, KOBELCO, FUSHENG, Danfoss, Parker

● Platforma strukturore e bazës së çelikut.
 Kompresorë gjysmë hermetikë dhe vidë të hapur me efikasitet të lartë.

● Kontrolluesi i raftit është truri i sistemit tuaj dhe kontrollon kompresorin, kondensatorin, shkrirjen dhe përbërësit e tjerë të raftit për të siguruar stabilitetin e sistemit. Kontrolluesi gjithashtu monitoron temperaturën për të siguruar integritetin e produktit. Asnjë ndërhyrje e operatorit nuk kërkohet gjatë operimit.

● Kontrolli integral i shkrirjes elektrike.

● Kontrollet mekanike dhe elektronike të vajit, shkrirjes dhe nivelit të lëngut.

           ● Marrës horizontale dhe vertikale me tregues të nivelit të lëngut dhe valvul lehtësues të presionit.

● Linjat e izoluara të thithjes.

● Ndërtim i ngushtë me rrjedhje me tuba të paraformuar, nyje minimale të gërshetuara, pajisje minimale të ndezjes.
 Njësitë testohen në fabrikë.

● Të gjitha pajisjet e presionit mund të jenë të certifikuar ASME, PED sipas kërkesës.

● Kontrolluesi i ekranit me prekje PLC është truri i sistemit tuaj dhe kontrollon kompresorin, kondensatorin, shkrirjen dhe përbërësit e tjerë të raftit për të siguruar stabilitetin e sistemit. Kontrolluesi gjithashtu monitoron temperaturën për të siguruar integritetin e produktit.


Të dhënat teknike të Njësisë së kompresorit vidë të përbërë gjysmë hermetike MYCOM

Të dhënat teknike të Njësisë së kompresorit me vidë të tipit të hapur MYCOM

                                                       Aplikimi në Anjoy Group