EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Nxjerrësi YT-4

VËSHTRIM

Mund të përdoret për të hequr blloqet nga tabaka.

  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Hiqni bllokun e ngrirë nga sirtari.

● Demoulding hidraulike, të shpejtë dhe të lehtë.

● Dimensionet e kokës dhe hekurudhës së nxjerrësit mund të personalizohen.


Përshtatni kallëpe të të gjitha madhësive.