EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Frigorifer me pllaka horizontale seri WA WF

VËSHTRIM

Ngrirësit e tillë të pllakave mund të përdoren për ngrirjen e produkteve të ndryshme në tabaka, tigan dhe kuti, të përshtatshme për ushqime deti, mish të paketuar në pak dhe ushqime të tjera në blloqe. Pllakat brenda vendosen në mënyrë horizontale në mënyrë që produktet në tabaka ose pako të vendosen në pllaka për ngrirje më të mirë. 

  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Ftohës mund të jetë Freon, Amoniak ose CO2

● Bërë nga alumini rezistent ndaj ujit të detit, klasa e ushqimit. Pllaka prej alumini Sheshi 25 mm e trashë jep forcë të lartë, rezistencë të lartë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri termike. Pllaka është ngjitur automatikisht dhe ka deformim minimal.

 Rrethimi është i izoluar me një pjesë të shkumëzimit të poliuretanit për tu siguruar strukturë e fortë dhe minimizuar humbjen e të ftohtit duke eleminuar nyjet.

Mbyllja e ngrirësit të pllakës Square është çelik inox. Mund të mbajë mjedisin e ashpër detar dhe të pastrohet lehtë.

PTFE Lidhjet e zorrës fleksibile pa rrjedhje, lidhjet me fllanxha ose fije. Zorra është e mbuluar me bishtalec çelik inox 304L.


Size Madhësia efektive e pllakës së avullimit: 2020 × 1252 (mm)

Area Zona e ngrirjes: 25.2m2

Capacity Kapaciteti i ngrirjes: 1500kg / raund (Bazuar në 15kg / bllok, dimensioni i bllokut: 600 mm × 400mm × 80mm)

Number Numri i pllakës: 10; Shtresa e ngrirjes: 10

Cle Pastrimi i pllakave: 55 mm - 108 mm

Supply Furnizimi me lëng: Pompë

Load Ngarkesa maksimale e ftohjes: 46kw (Temperatura e avullimit: -35, Temperatura e kondensimit: + 35)

Temp Infeed temp: + 20 ℃ Outfeed temp.:-18℃

Line Linja e lëngët: φ38 Linja e gazit: φ76

Station Stacioni hidraulik: (1) Fuqia motorike e pompës së vajit: 1.5kw (380V / 50Hz)

         (2) Vendosni shtypjen. të pompës së vajit: 5MPa

         (3) Rrjedhja e pompës së vajit: 10L / min

         (4) Vaj hidraulik: # 46; 68 kg (e personalizuar)

Power Fuqia e instaluar: 1.5kw

Dimension Dimensioni i përgjithshëm: 3460 mm (L) × 1900 mm (W) × 2990 mm (H)

◆ Pesha: 3600 kg


Isshtë ideale për të ngrirë peshk, karkaleca, mish, shpendë, vakt të gatshëm në tabaka ose kuti. 

Ushqim deti
Produkte të pulave