EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Ngrirësi vertikal i serisë VPF

VËSHTRIM

Ngrirësi vertikal i pllakave është i përshtatshëm për ngrirjen e shpejtë të ushqimeve të ndryshme bllok, të tilla si peshku, karkalecat, produktet e mishit, ushqimi i kafshëve shtëpiake, etj. Përdoret gjerësisht në shumë fusha të tilla si përpunimi i produkteve të detit, peshkimi në det të hapur, përpunimi i mishit të grirë dhe kafshët shtëpiake përpunimi i ngrirjes së ushqimit.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Load Shkarkimi dhe shkarkimi i shpejtë. Ndryshe nga ngrirja horizontale e pllakave për të cilën ka nevojë për njeri
punon për të paketuar produktin në tabaka, punëtorët mund të derdhin produktin me shumicë
direkt në hapësirën midis pllakave. Pas ngrirjes së produktit, blloqet e ngrira do të ngrihen
ngrihen lart nga pllakat me pirunë hidraulikë.
Ngrirësi vertikal i pllakave është shumë efikas në energji për shkak të kohës së shkurtër të ngrirjes.
korniza është bërë prej çeliku të galvanizuar me nxehtësi të nxehtë rezistente ndaj ujit të detit. Çelik inox
korniza është gjithashtu në dispozicion si opsione.
Sipërfaqja e pllakës është e lëmuar dhe piruni është i veshur me PTFE për të parandaluar produktin
dëmtimi ose gërvishtja.
Ngrirësi mund të punojë me Freon, Amoniak ose CO2.ModelL1L2W1W2H1H2
VPF20 × 7528272492163512958101340
VPF25 × 7533423007163512958101340
VPF26 × 7534453110163512958101340
VPF32 × 7541033768163512958101340
VPF12 × 10022401905163512958101340
VPF16 × 10027522417163512958101340
VPF20 × 10033272992163512958101340
VPF25 × 10039673632163512958101340
VPF26 × 10040953760163512958101340
VPF32 × 10049034568163512958101340

* Temperatura e marrjes: + 15 ℃, temperatura e ushqimit: -18, temperatura e ngrirjes: -35 ℃, koha e ngrirjes bazuar në ngrirjen e peshkut të plotë

* Specifikimi është subjektiv për të ndryshuar pa njoftim, ju lutemi kontaktoni shitësin para vendosjes së porosisë.

* Dizajni i përshtatur është në dispozicion për kërkesa të veçanta.

Ngrirësi vertikal i pllakave përdoret për të ngrirë produktet në blloqe në anijet e peshkimit ose në tokë. Isshtë i përshtatshëm për ushqime me shumicë si peshk, mish dhe perime, ose ushqim të lëngshëm si lëng, qumësht, tul etj.

Produkte të pulave
Ushqim deti