EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Frigorifer me pllaka horizontale detare seri HPF

VËSHTRIM

Ky lloj i ngrirjes horizontale të pllakave është krijuar posaçërisht për përdorim detar. Ngrirësit e tillë mund të përdoren për ngrirjen e produkteve të ndryshme në tabaka, tigan dhe kuti, të përshtatshme për ushqime deti, mish të paketuar në pako dhe ushqime të tjera në blloqe.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Mund të përdoret ose në det ose në det të hapur.

● Ftohës mund të jetë Freon, Amoniak ose CO2

● Bërë nga alumini rezistent ndaj ujit të detit, klasa e ushqimit. Pllaka prej alumini Sheshi 25 mm e trashë jep forcë të lartë, rezistencë të lartë ndaj korrozionit dhe përçueshmëri termike. Pllaka është ngjitur automatikisht dhe ka deformim minimal.

● Mbyllja e ngrirësit të pllakës Square është çelik inox. Mund të sigurojë mjedisin e ashpër detar dhe të pastrohet lehtë.

● PTFE Lidhjet e zorrës fleksibile pa rrjedhje, lidhjet me fllanxha ose fije. Zorra është e mbuluar me 304L bishtalec çelik inox.


MODELLWHModelLWHMODELLWH
HPF6 × 1520236012521255HPF10286012521645HPF12336012521875
× 2020× 2520
HPF7 × 1520236012521350HPF11286012521760HPF13336012522002
× 2020× 2520
HPF8236012521445HPF12286012521875HPF14336012522103
× 1520× 2020× 2520
HPF9236012521540HPF13286012522002HPF15336012522233
× 1520× 2020× 2520
HPF10236012521645HPF14286012522103HPF16336012522349
× 1520× 2020× 2520
HPF11236012521760HPF15286012522233× 1520× 2020
HPF12236012521875HPF16286012522349× 1520× 2020
HPF13236012522002× 1520

Trashësia e pllakave avulluese: 25 mm; Distanca midis pllakave: 40-90mm

* Specifikimi është subjektiv për të ndryshuar pa njoftim, ju lutemi kontaktoni shitësin para vendosjes së porosisë.

* Dizajni i përshtatur është në dispozicion për kërkesa të veçanta.

Isshtë ideale për të ngrirë peshk, karkaleca, mish, shpendë, vakt të gatshëm në tabaka ose kuti. 

Ushqim deti
Produkte të pulave