EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Frigorifer me pllaka gjysmë-kontakti seri GF (J) me njësi ftohjeje

VËSHTRIM

Ngrirësi i pllakave të rafteve i prodhuar nga Square Technology mund të ngrijë shpejt shumë lloje të produkteve, të tilla si peshk dhe karkaleca, butak, perime, mish të ndarë, pula të ndara dhe shumë ushqime të ngrira me pako të vogël. Pllakat vendosen horizontalisht si raftet ndërsa hapësira e shtresës është e fiksuar. Produktet do të vendosen në pllakën e raftit për ngrirje. Ndryshe nga ngrirësit standardë të pllakave horizontale, madhësia e saj më e madhe mund të projektohet për kapacitet më të lartë të ngrirjes. Ngrirësit e tillë të pllakave të rafteve mund të pajisen gjithashtu me njësi kompresori.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Ashtë një kombinim i ngrirjes së shpërthimit dhe ngrirjes së kontaktit. Produkti kontakton pllakën e aluminit në frigorifer në anën e saj të dobët, ndërsa tifozët fryjnë rrjedhën e ftohtë të ajrit nëpër pjesën e sipërme dhe anët e produktit.
Pllaka është bërë prej alumini të shkallës detare. Ftohës udhëton nëpër kanalet e shumta brenda pllakës së aluminit. Pllaka është e lehtë, e fortë, rezistente ndaj korrozionit dhe e mirë në përçueshmërinë termike.
Korniza është çelik i galvanizuar me nxehtësi, shumë rezistente ndaj korrozionit.
Mbyllja është e izoluar me një pjesë të shkumëzimit të poliuretanit për të siguruar strukturë të fortë dhe për të minimizuar humbjen e të ftohtit duke eleminuar nyjet.
Ngrirësi është i pajisur me njësi kompresor të shumëfishtë gjerman Bitzer të integruar. Highlyshtë shumë efikas në energji. Sistemi i ftohjes mund të ketë një, dy ose tre kompresorë që funksionojnë njëkohësisht në varësi të ngarkesës aktuale të ftohjes.


Capacity Kapaciteti i ngrirjes:> 3000kg / grumbull (Bazuar në: 15Kg / bllok, dimensioni i bllokut: 600mm × 400mm × 80mm)

Numri i pllakës: 10 Shtresat ngrirëse: 10

Zona e ngrirjes së pllakave: 5500mm × 1200mm

Pastrimi i pllakave: 144 mm; Pastrimi neto: 110 mm

Ftohës: R717

Furnizimi me lëng: Pompë

Ngarkesa e ftohjes: 105kw (+ 35 ℃ / -35) (Me ftohës ajri)

Infeed temp.:+20℃ Outfeed temp.:-18℃

Shpejtësia e ajrit midis pllakave: 2m / s

Dimensioni i përgjithshëm: 8520 mm (L) × 2115 mm (W) × 2360 mm (H)


● idealshtë ideal për ngrirjen individuale të peshkut, karkalecave, vaktit të gatshëm, shpendëve dhe të tjera të paketuara të vogla .

Produktet e shpezëve

Ushqim deti

Produkte të përshtatshme / të konservuara