EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Frigorifer me pllaka rafti seri GA GF

VËSHTRIM

Ngrirësi i pllakave të rafteve i prodhuar nga Square Technology mund të ngrijë shpejt shumë lloje të produkteve, të tilla si peshk dhe karkaleca, butak, perime, mish të ndarë, pula të ndara dhe shumë ushqime të ngrira me pako të vogël. Pllakat vendosen horizontalisht si raftet ndërsa hapësira e shtresës është e fiksuar. Produktet do të vendosen në pllakën e raftit për ngrirje. Ndryshe nga ngrirësit standardë të pllakave horizontale, madhësia e saj më e madhe mund të projektohet për kapacitet më të lartë të ngrirjes.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Ashtë një kombinim i ngrirjes së shpërthimit dhe ngrirjes së kontaktit. Produkti kontaktoni me pllaka alumini në frigorifer në të keqen e saj, ndërsa tifozët fryjnë rrjedhën e ftohtë të ajrit nëpër pjesën e sipërme dhe anët e produktit.

Pllaka është bërë prej alumini të shkallës detare. Ftohës udhëton nëpër kanale të shumëfishta brenda pllakës së aluminit. Pllaka është e lehtë, e fortë, rezistente ndaj korrozionit dhe e mirë në përçueshmërinë termike.

Korniza është çelik i galvanizuar me nxehtësi, shumë rezistente ndaj korrozionit.

Rrethimi është i izoluar me një pjesë të shkumëzimit të poliuretanit për tu siguruar strukturë e fortë dhe minimizuar humbjen e të ftohtit duke eleminuar nyjet.


Capacity Kapaciteti i ngrirjes:>3000 kg / grumbull (Bazuar në: 15Kg / bllok, dimensioni i bllokut: 600 mm × 400 mm × 80 mm)

Numri i pllakës: 10 Shtresat ngrirëse: 10

Zona e ngrirjes së pllakave: 5500mm × 1200mm

Pastrimi i pllakave: 144 mm; Pastrimi neto: 110 mm

Ftohës: R717

Furnizimi me lëng: Pompë

Ngarkesa e ftohjes: 105kw (+ 35 ℃ / -35) (Me ftohës ajri)

Infeed temp.:+20℃ Outfeed temp.:-18℃

Shpejtësia e ajrit midis pllakave: 2m / s

Dimensioni i përgjithshëm: 8520 mm (L) × 2115 mm (W) × 2360 mm (H)

● idealshtë ideal për ngrirjen individuale të peshkut, karkalecave, vaktit të gatshëm, shpendëve dhe të tjera të paketuara të vogla .

Produktet e shpezëve

Ushqim deti

Produkte të përshtatshme / të konservuara