EN

home>PRODUKTE>Frigorifer për pllaka

Ngrirja e shpërthimit të ajrit

VËSHTRIM

Ngrirja e shpërthimit dhe depo e ftohtë mund të projektohet në përputhje me kërkesat e specifikuara. Linja e përpunimit të fletës metalike dhe përpunimit të panelit siguron një performancë të besueshme izoluese të paneleve. Ne bashkëpunojmë me pjesë ftohëse me famë botërore për të pajisur sistemin

  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Panels Panele të shkumëzuara me densitet të lartë PU me performancë të shkëlqyeshme të izolimit.

Çelik inox ose fletë çeliku me ngjyra.

Avullues me shkëmbim nxehtësie me efikasitet të lartë, tifozë boshtorë me zhurmë të ulët.

Sistemi i kontrollit automatik të temperaturës së mikrokompjuterit, i lehtë për operim dhe mirëmbajtje.

Karroca dhe tabaka në opsion.

Dimensioni dhe specifikimet mund të personalizohen.