EN

home>LAJME

Frigorifer spiral dorëzohet në Kili pavarësisht COVID-19

2020-07-15 70

Më 23 qershor 2020, Square Technology dorëzoi një tjetër Ngrirje Spirale të Dyfishtë për një klient kilian përpara afatit. Pavarësisht nga covid-19, cilësia, shërbimi dhe efikasiteti ynë nuk janë të kompromentuar. Dorëzimi i pajisjeve cilësore në kohë është mënyra më e mirë për të mbështetur klientët tanë të përpunuesve të detit, të cilët po luftojnë kundër covid-19. Ngrirja spirale do të pajiset në një fabrikë të përpunimit të Salmonit në Kili. Ngrirësi do të ngrijë fileton e salmonit individualisht dhe do të lejojë që produkti i salmonit të klientit tonë të transportohet i ngrirë dhe i freskët më larg Kilit, përfshirë Azinë dhe Amerikën e Veriut. Ne do t'i përmbahemi angazhimit tonë ndaj klientit tonë me produktet dhe shërbimet më të larta të artit.

Videoja e ngarkimit të kontejnerit:

https://m.youtube.com/watch?v=QruFIpbxrxw&feature=youtu.beLajme të nxehta