EN

home>LAJME

Ngrirësit Spiralë të vetë-Stacking Dorëzuar në mes të reve të COVID-19

2020-06-16 155

Në 15th Qershor 2020, me kamionin e fundit me kontejnerë që u largua nga depoja e tij, Square Technology dorëzoi me sukses dy të parat nga 4 ngrirjet totale të vetë-stacking në Dachan Food (Tajvan). Dy ngrirësit e vetë-pirgimit të mbetur janë planifikuar të dorëzohen në dy javët e ardhshme. Ngrirjet spirale të vetë-stackimit dorëzohen në orar pa ndikimin e COVID-19, falë përpjekjeve të zellshme të punëtorëve dhe inxhinierëve të Square Technology.

Ngrirjet spirale të vetë-stacking të Square Technology nuk janë vetëm të pritura mirë nga klientët kinezë, por edhe të popullarizuara në mesin e klientëve jashtë shtetit. 2018-2019, ishin instaluar dhe në funksionim të plotë ngrirje spirale të shumta vetë-stacking në tre fabrika të ndryshme të përpunimit të CP Foods Group në Tajlandë, i cili është përpunuesi më i madh i pulave në Azi. Ushqimet CP janë shumë të kënaqur me cilësinë e pajisjeve duke përfshirë higjienën, besueshmërinë, mirëmbajtjen e lehtë, funksionimin miqësor të përdoruesit të HMI dhe mbështetjen teknike në kohë.

Deri më sot, Square Technology ka dorëzuar mbi 40 ngrirje spirale vetë-pirgje, të cilat zbatohen gjerësisht në një larmi industri, veçanërisht në pulave, mishit, ushqime të gatshme, etj.

 

Më shumë rreth Dachan Group:

Kur Ho-jan Han themeloi Tai-Dong Mills, një përpunues në shkallë të vogël të vajrave të sojës dhe ëmbëlsirave, në 1957, ai vuri në lëvizje një vizion që vazhdon të drejtojë pasardhësin modern të Tai-Dong - Grupin e Murit të DaChan.

Për më shumë se gjysmë shekulli, DaChan Great Wall Group ka ndjekur vizionin e tij pionier me ndershmëri dhe përulësi. Grupi operon sisteme vertikalisht të integruara në shpendë ,shtresë,derr i tredhur,dhe akuakultura që kontrollon plotësisht mbarështimin, shumimin, prodhimin e ushqimit, therjen dhe përpunimin përfundimtar. Grupi po rrit gjithashtu njësitë e tij të biznesit të vajit dhe miellit dhe po zgjerohet në mënyrë të qëndrueshme në sektorin e F&B dhe në menaxhimin e pasurive të patundshme. Sot, Grupi i Great Wall DaChan operon gjashtë grupe biznesi, duke përfshirë Grupin e Biznesit Feed & Miell, Grupin e Biznesit Agri-Mish & Veza, Grupin e Biznesit të Ushqimit të Përpunuar, Grupin e Biznesit të Foodservice, Grupin e Biznesit të Azisë Juglindore dhe Grupin e Biznesit të Azisë Lindore.

Në përputhje me objektivat strategjikë të rajonalizimit, DaChan operon mbi 100 filiale në tregjet e saj kryesore në Tajvan, Kinë, Indonezi, Vietnam, Malajzi, Birmani dhe Kamboxhia.


Lajme të nxehta