EN

home>PRODUKTE>Ngrirja e goditjeve

Ngrirësi i Ndotjes së Rripave të Rrjetit

VËSHTRIM

Ngrirësi i tunelit të rripave të goditjes përdoret kryesisht për të ngrirë ushqime të sheshta, duke e bërë atë një zgjedhje të popullarizuar në industrinë e prodhimeve të detit për të ngrirë shpejt filetot e peshkut, karkalecat e predhave, kallamarët dhe më shumë. Isshtë e pajisur me një avullues mjaft efikas dhe higjenik dhe përdor metodën më të fundit të furnizimit me lëng për një efikasitet të shkëmbimit të nxehtësisë që është 20% më e lartë se metodat tradicionale. Krahasuar me metodat tradicionale, humbja e peshës në ushqim ulet me më shumë se 1.5%.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

● Rripi i rrjetës përmban një dizajn rrethor të kanalit të ajrit me një simetri vertikale në mënyrë që të përmirësojë efektin e shkëmbimit të nxehtësisë.

Ngrirësi i tunelit të rripit të goditjes përdor një linjë prodhimi të panelit të izoluar të ruajtjes së ftohtë për prodhimin e panelit, i cili siguron një shkallë të lartë të efikasitetit të energjisë dhe besueshmëri dhe cilësi të jashtëzakonshme.

Ngrirësi i tunelit është i pajisur me një sistem qendror inteligjent të kontrollit, pajisje për zbulimin automatik dhe drita paralajmëruese, e cila është e lehtë për përdoruesit për të operuar dhe mirëmbajtur.

Tuneli i rripit të rrjetës së goditjesCW1015 / 18CW1415 / 18CW1615 / 18CW1815 / 18CW2015 / 18CW2215 / 18CW2415 / 18CW2615 / 18
Gjatësia e mbylljes L10M14M16M18M20M22M24M26M
Gjerësia e mbylljes W3200mm / 3500mm
Gjerësia e rripit të rrjetësGjerësia e rripit 1500 mm / 1800 mm, gjerësia e funksionueshme 1400 mm / 1700 mm
Lartësia e kanalit30~70 mm e rregullueshme
Fuqia e instaluar25kw36kw41kw47kw52kw58kw63kw69kw
Sa të tifozëve46789101112


Ideashtë ide për ushqim deti, ëmbëlsira, mish frutash dhe ushqim të përgatitur.