EN

home>PRODUKTE>Frigorifer i shtratit të lëngshëm

Frigorifer i shtratit të lëngshëm

VËSHTRIM

Ngrirësi i tunelit të lëngshëm përdoret për të ngrirë copa të vogla ushqimi, të cilat mund të variojnë nga perime, fruta dhe manaferra të prera në feta, te mishi, shpezët, prodhimet e detit si peshq të vegjël ose karkaleca dhe produkte të vogla qumështi ose produkte të gatuara. Ngrirësi është i pajisur me një avullues shumë efikas dhe sanitar, duke përdorur metodën më të fundit të furnizimit me lëng, me një shkëmbim nxehtësie 20% më të lartë se metodat tradicionale. Ne kemi dy lloje: gjysmë të lëngshëm dhe të plotë të lëngshëm, i cili plotëson aplikacione të ndryshme për ngrirjen e produktit.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Zer Ngrirësi i tunelit të lëngshëm përdor një rrip rrjetë prej çeliku të pandryshkshëm, i cili pastrohet lehtë dhe i reziston korrozionit.

Isshtë e pajisur me një ventilator centrifugale prej çeliku inox për një performancë të shkëlqyeshme ftohëse.

Shtë e pajisur me një pajisje goditje për rripin transportues për të siguruar një efikasitet të vetëm të ngrirjes së produkteve të ngrira.

Ngrirësi i tunelit të lëngshëm përdor një linjë prodhimi të panelit të izoluar të ruajtjes së ftohtë për prodhimin e panelit, e cila është edhe efikase në energji dhe me cilësi të lartë.

Pajisjet e ngrirjes janë të pajisura me një sistem qendror inteligjent të kontrollit, pajisje për zbulimin automatik dhe drita paralajmëruese, gjë që është e lehtë për përdoruesit për të operuar dhe mirëmbajtur.


Luleshtrydhe, boronicë, mish në kubikë, bizele, fasule dhe patate të skuqura etj.