EN

home>PRODUKTE>Ftohës ajri>Ftohës ajri me spiralë të dyfishtë

Ftohës ajri me spiralë të dyfishtë

VËSHTRIM

Ftohës ajri me mbështjellje të dyfishtë përdoret gjerësisht për impiantet e funksionimit, platformat dhe vendet e tjera të punës së personelit. Mund të personalizohet për kërkesa të ndryshme.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

◆ Ky ftohës i ajrit është ideal për vendet operative të cilat duhet të kondicionohen. Mund të mbajë të ulët temperaturën e zonës së përpunimit të ushqimit.

Qarkullimi i ajrit është i qetë dhe uniform.