EN

home>PRODUKTE>condensers

Kondensator i ftohur në ajër në formë V

VËSHTRIM

Square V-shaped Air Cooled Condensers are suitable for outdoor installation and can be  installed in residential and industrial areas.

  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Performance Performancë e besueshme e shkëmbimit të nxehtësisë

● Operacion i qëndrueshëm

● Transport dhe instalim i përshtatshëm

● Cilësi dhe siguri e lartë


Kondensator i ftohur i ajrit në formë V


antipiretik

Kapaciteti (KW)

Presioni i provës

Katran fin


Kondensator

Pije freskuese

HFC

glycol

132-2060

95-1260

32bar

16 bar

2.0 / 2.4 / 3.0 mm

2.0 / 2.4 / 3.0mm

Opcionet


HFC

Ftohje e lëngshmeFin e veshur me epoksiSpiralja e qarkut të shumëfishtëKuti bashkimi tifozëshMbrojtja e mbingarkesës së ventilatoritFan VFDGrykë spërkatësLidhje fllanxhe
Lidhja e filetuar
Kullimi i valvulës së topit
antipiretik

Zorrë

fund

spirale

Shumëfishtë shkarkimi

Lidhjet

HFC

Pluhur i veshur

Al; Veshur Al

Bakër

Bakër

Bakër

glycol

Pluhur i veshur

Al; Veshur Al

Bakër

Bakër

Bakër

                              Numri i tifozëve 1-18


diametër

80

900
Katran fin

2

2-4

3