EN

home>PRODUKTE>Ftohës ajri

Ftohës ajri i montuar në tavan

VËSHTRIM

Një ftohës standard i montuar në tavan për aplikime të zakonshme. Përdoret gjerësisht për depozitimin e ftohtit, qendrën e shpërndarjes së zinxhirit të ftohtë, supermarketin, etj.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

◆ Ky ftohës i ajrit është ideal për punëtoritë e përpunimit të cilat duhet të kondicionohen. Mund të mbajë të ulët temperaturën e zonës së përpunimit të ushqimit.

Qarkullimi i ajrit është i qetë dhe uniform. Ajri qarkullon përgjatë tavanit, kështu që punëtorët nuk i ekspozohen drejtpërdrejt ajrit të ftohur.