EN

ПРОИЗВОДИ


Кои ние сме

Сквер Технолоџи Груп копродукции (ООД) (поранешна механичка опрема за замрзнување и греење на плоштадот Нантонг копродукции) е котирана компанија во берзата во Шангај. Компанијата произведува системи за замрзнување повеќе од 30 години и е најголемиот производител на индустриски замрзнувачи во Кина. Нашиот производствен капацитет се наоѓа во Нантонг, Кина, со околу 1300 вработени и 64 хектари земја. Ние им служиме на широк спектар на индустрии за преработка на храна и можеме да извлечеме од нашето долгогодишно искуство за да им обезбедиме на нашите клиенти најдобра вредност и да обезбедиме максимална профитабилност. Производната линија вклучува спирален замрзнувач, замрзнувач на плочи, тунел IQF, ладилна единица, ладилник, ладилник за воздух, машина за мраз итн.

нашата клиенти


најновите вести