EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на тунели

Производи

Замрзнувач на тунел од цврста лента

ПРЕГЛЕД

Замрзнувачот на тунелот првенствено се користи за замрзнување на рамни прехранбени производи, како што се рибени филети, излупени ракчиња, лигњи, кнедли, итн. Тунелскиот замрзнувач е опремен со хигиенски и високо ефективен испарувач, кој го користи најновиот метод за снабдување со течност, дозволувајќи 20 % поголема ефикасност на размена на топлина од традиционалниот метод.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Хоризонтален проток на воздух, обратен проток на воздух над и под цврстиот ремен, Кратко растојание на циркулација на воздухот, брзо замрзнување, мала загуба на влага на производот.

Алуминиумски испарувач, висока стапка на размена на топлина.

Испарувачот се наоѓа долж цврстиот ремен. Голема површина на лицето, мало натрупување на мраз, долг интервал на одмрзнување.

Одмрзнување на вода и топол гас обезбедува чистота на испарувачот.

Вратата обезбедува пристап до внатрешноста на куќиштето. Патеката е обезбедена по должината на ременот како пристап за чистење

Кожа за оградување од не'рѓосувачки челик од двете страни, рамка за затворање од не'рѓосувачки челик.

Увезена храна со цврст појас од не'рѓосувачки челик со висока затегнатост.

Двоен погон на елтот и од страната на напојувањето и од излезната страна за да се спречи лизгање или дефлексија на ременот.

Обезбедено е миење на ремените за одржување на чистотата на ремените.


Структура

Структура

Единечен појас / Ремен со близнак

Опсег на ширина на ременот

1200mm-1500мм

Eопсег на должина на затворање

Цврст појас тип: 11.7m-22. 36м, може да се прилагоди

Прилог

Изолиран комплет со полиуретански wallsидови со дебелина од 100 mm, внатрешно осветлување и кожа од не'рѓосувачки челик. Fулно заварено куќиште опција.

Појас

Тип на ремен

Цврст појас СС со храна

Внесете ја должината

2200 да 5000 mm, може да се прилагоди

Исхрана должина

1200мм, може да се прилагоди

Електрични податоци

Напојување

Локален напон на земјата

Зграда на контролната табла

Контролна табла од не'рѓосувачки челик

Контрола на

Контрола на PLC, екран на допир, безбедност сензори

Податоци за ладење

Ладилник

Фреон, амонијак, CO2

Намотка

Нерѓосувачки челик/алуминиумски цевки, алуминиумска перка и вентилатори за напојување

ИспарувањеИНГ темп

-45

Добро време

Цврст тип на ремен: 3-60 мин. Прилагодлив


Идеја е за морска храна, пециво, овошје и месо и подготвена храна.