EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Наменски разменувач на топлина

Производи

Наменски разменувач на топлина

ПРЕГЛЕД

Плоштад скроен разменувач на топлина може да се прилагоди за вашите посебни барања и апликации. Ние доставуваме калеми од различни дијаметри на цевки, обрасци на цевки, профили на перки, материјали и опции што ги задоволуваат уникатните потреби на клиентите.

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Плоштад скроен разменувач на топлина може да се прилагоди за вашите посебни барања и апликации.