EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Спирален замрзнувач

Производи

Единствен спирален замрзнувач

ПРЕГЛЕД

Спиралниот замрзнувач со низок напон со единечен тапан произведен од Square Technology е применлив за индивидуално брзо замрзнување на гранулирана и храна од мали парчиња. Како и да е, уредите за замрзнување од големи размери, исто така, се однесуваат на индивидуално брзо замрзнување на замрзната храна од големи димензии, како што се подготвените јадења, цели кокошки, цели риби и така натаму. Висината на положбата за внесување и испорака е прилагодлива во спиралниот замрзнувач со низок напон за да одговара на производните линии на клиенти пред и потоа, а исто така може да се снабдува со соодветни транспортери.

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Спиралниот замрзнувач е опремен со висок ефикасен санитарен испарувач, користејќи го најновиот метод за снабдување со течност, што ја прави ефикасноста на размена на топлина повеќе од 20% поголема од традиционалните замрзнувачи.

Спиралниот замрзнувач користи симетричен и мазен дизајн на кружен воздушен канал што го подобрува ефектот на размена на топлина.

Ние опремуваме со мрежен појас од не'рѓосувачки челик и пластичен модуларен појас со спирален замрзнувач според различните барања на различните производи.

Спиралниот замрзнувач е опремен со интелигентен систем за централно управување, уред за автоматско откривање и светло за аларм, што е погодно за корисниците за работа и одржување.


Структура

Структура

еден тапан

Кафез дија.

1620 до 5800mm

Нивоа

2 до 40 нивоа

Прилог

· Изолиран комплет со125mm / 150 mm дебели полиуретански wallsидови, внатрешно осветлување, кожа од не'рѓосувачки челик. Fully заварени комплет по избор.

Мезанин

Факултативна

Појас

Појас

Решетка СС-мрежа за храна или модуларен пластичен појас

Ширина

520 до 1372 mm

Внесете ја должината

500 да 4000 mm

Исхрана должина

500 да 4000 mm

Електрични податоци

Напојување

Локален напон на земјата

Зграда на контролната табла

Контролна табла од не'рѓосувачки челик

Контрола на

Контрола на PLC, екран на допир, безбедност сензори

Податоци за ладење

Ладилник

Фреон, амонијак, CO2

Намотка

Не'рѓосувачки цевки од стелелуминиум, алуминиумска перка, терени со променливи перки, вентилатори за долги фрлања

ИспарувањеИНГ темп

-40℃ до -45

Добро време

до 200 мин. рекламаправедно
Водни производи

Производи од живина

Слатки производи

Пекарски производи

Подготвени јадења

Практични / зачувани производи

Производи за сладолед

Овошје и производи од зеленчук