EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Спирален шпорет

Производи

Спирален шпорет

ПРЕГЛЕД
  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Видеа
  • Пребарување

Спирален шпорет е систем за топол воздух на кој може да се користи готви или на скара широк спектар на прехранбени производи. Со помош на спирален шпорет, производот ја добива бојата, залакот и вкусот што го сакате

Спирален шпорет може да се справи со неограничен број комбинации на температура на воздухот, влажност и брзина.

Спиралните шпорети имаат капацитет кој се движи од 500 до 3,000 кг на час 

Карактеристики и придобивки

Минимален истек на пареа и пареа

Максимална густина на оптоварување

Ефикасна контрола на топлина

Конзистентен квалитет на производот

Повисок принос
Контактирајте нѐ