EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Систем за ладење

Производи

Систем за ладење

ПРЕГЛЕД

По 50 години дизајнирање, производство, градење и сервисирање, ние буквално имаме стотици индустриски системи за ладење низ целиот свет. Ние сме исто така познати по дизајнирањето и градењето на системот за CO2 каскада, фреон, амонијак низ целиот свет.

Ние ги користиме само меѓународно признатите делови за ладење. На пример, компресорите се германски Bitizer, јапонски Mycom. Вентили се Данфос, Емерсон. Сите садови под притисок се изградени дома во строга согласност со Американското здружение на машински инженери (ASME). И нашите заварувачи и техничари имаат сертификат за ASME. Имаме најсовремена машина за заварување со плазма, валјаци, опрема за испитување на радиографија за да обезбедиме садовите под притисок за системот за ладење да бидат сигурни и да ги исполнуваат кодовите на меѓународните садови под притисок


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

System Системот за ладење (решетката) се состои од компресор, сепаратор за масло, ладилник за масло, контролни вентили и делови, резервоар за ладилно средство, кондензатор, електронски уреди за управување и контрола на PLC.

● Меѓународно познати брендови на компресори и опрема: MYCOM, BITZER, KOBELCO, FUSHENG, Danfoss, Parker

● Структурна платформа за основна челик.
 Компресори со висока ефикасност полухерметични и завртки со завртка.

● Контролорот на решетката е мозокот на вашиот систем и контролира компресор, кондензатор, одмрзнување и други компоненти на решетката за да се обезбеди стабилност на системот. Контролорот исто така ја следи температурата за да се обезбеди интегритет на производот. За време на работата не е потребна интервенција на операторот.

● Интегрална контрола на електричното одмрзнување.

● Механички и електронски контроли на нивото на масло, одмрзнување и течност.

           ● Хоризонтален и вертикален приемник со индикатор за ниво на течност и вентил за ослободување на притисок.

● Изолирани водови за вшмукување.

● Тесна конструкција со претходно формирана цевка, минимални залемени споеви, минимални приклучоци за одблесокот.
 Единиците се тестираат во фабрика за истекување.

● Сите садови под притисок можат да бидат сертифицирани ASME, PED на барање.

● Контролорот за екран на допир PLC е мозокот на вашиот систем и контролира компресор, кондензатор, одмрзнување и други компоненти на решетката за да се обезбеди стабилност на системот. Контролорот исто така ја следи температурата за да се обезбеди интегритет на производот.


Технички податоци на единицата за компресор за полу-херметички сложени завртки MYCOM

Технички податоци на единицата за компресори со завртки со отворен тип MYCOM

                                                       Апликација во Anjoy Group