EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

Вертикален замрзнувач на плочи од серија VPF

ПРЕГЛЕД

Вертикалниот замрзнувач на плочи е погоден за брзо замрзнување на разни блок храна, како што се риби, ракчиња, месни производи, храна за домашни миленици и сл. Тој е широко користен во многу полиња како што се преработка на морска храна, риболов во странство, преработка на мелено месо и милениче обработка на замрзнување на храна.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

◆ Брзо вчитување и истоварување. За разлика од хоризонталниот замрзнувач на плочи на кој му е потребен човек
труд да го спакува производот во тацните, работниците можат да го истурат најголемиот дел од производот
директно во просторот помеѓу плочите. Откако производот ќе се замрзне, замрзнатите блокови ќе се замрзнат
подигнете се од плочите со хидраулични вилушки.
Вертикалниот замрзнувач на плочи е многу енергетски ефикасен поради краткото време на замрзнување.
рамката е изработена од отпорен на морска вода топло галванизиран челик. Нерѓосувачки челик
рамката е исто така достапна како опции.
Површината на плочата е мазна и вилушката е обложена со тефлонски за да се спречи производот
оштетување или гребење.
Замрзнувачот може да работи со фреон, амонијак или CO2.моделL1L2W1W2H1H2
VPF20 × 7528272492163512958101340
VPF25 × 7533423007163512958101340
VPF26 × 7534453110163512958101340
VPF32 × 7541033768163512958101340
VPF12 × 10022401905163512958101340
VPF16 × 10027522417163512958101340
VPF20 × 10033272992163512958101340
VPF25 × 10039673632163512958101340
VPF26 × 10040953760163512958101340
VPF32 × 10049034568163512958101340

* Температура на внесување: + 15 ℃, температура на испорака: -18, температура на замрзнување: -35 ℃, време на замрзнување засновано на замрзнување на целата риба

* Спецификацијата е субјективна за промена без најава, ве молиме контактирајте го продавачот пред да направите нарачка.

* Наменет дизајн е достапен за посебни потреби.

Вертикалниот замрзнувач на плочи се користи за замрзнување на производи во блокови на рибарски бродови или на копно. Таа е погодна за најголема храна како риба, месо и зеленчук или течна храна како сок, млеко, пулпа итн.

Производи од живина
Морски производи