EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

Замрзнувач на морски хоризонтални плочи од серија HPF

ПРЕГЛЕД

Овој вид хоризонтален замрзнувач на плочи е специјално дизајниран за морска употреба. Таквите замрзнувачи може да се користат за замрзнување на различни производи во плех, тави и кутии, погодни за морска храна, мало спакувано месо и друга храна во блокови.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Може да се користи или на копно или на крајбрежје.

● Ладилното средство за ладење може да биде фреон, амонијак или CO2

● Изработен од алуминиум отпорен на морска вода, храна. Плоштадната алуминиумска плоча со дебелина од 25мм дава висока јачина, висока отпорност на корозија и топлинска спроводливост. Плочката е автоматски заварена и има минимална деформација.

● Куќиштето на замрзнувачот Плоштад плоча е нерѓосувачки челик. Може да обезбеди сурова морска средина и лесен за чистење.

● Тефлонски Флексибилни споеви на цревата без протекување, прирабнички или конектни конекции. Цревото е покриено со 304L плетенка од не'рѓосувачки челик.


ModelLWHмоделLWHModelLWH
HPF6 × 1520236012521255HPF10286012521645HPF12336012521875
× 2020× 2520
HPF7 × 1520236012521350HPF11286012521760HPF13336012522002
× 2020× 2520
HPF8236012521445HPF12286012521875HPF14336012522103
× 1520× 2020× 2520
HPF9236012521540HPF13286012522002HPF15336012522233
× 1520× 2020× 2520
HPF10236012521645HPF14286012522103HPF16336012522349
× 1520× 2020× 2520
HPF11236012521760HPF15286012522233× 1520× 2020
HPF12236012521875HPF16286012522349× 1520× 2020
HPF13236012522002× 1520

Дебелина на испарувачките плочи: 25мм; Растојание помеѓу плочите: 40-90мм

* Спецификацијата е субјективна за промена без најава, ве молиме контактирајте го продавачот пред да направите нарачка.

* Наменет дизајн е достапен за посебни потреби.

Идеално е да се замрзне риба, ракчиња, месо, живина, готов оброк во плех или кутии. 

Морски производи
Производи од живина