EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

Замрзнувач на полици за полици од серија GA GF

ПРЕГЛЕД

Замрзнувачот на полицата за полици произведен од Square Technology може брзо да замрзне многу видови производи, како што се риби и ракчиња, школки, зеленчук, разделено месо, разделена живина и многу замрзнати јадења во мали пакувања. Плочите се поставуваат хоризонтално како полици, додека проредот на слојот е фиксиран. Производите ќе се стават на полицата за замрзнување. Различна од стандардните хоризонтални замрзнувачи на плочи, нејзината поголема големина може да биде дизајнирана за поголем капацитет на замрзнување.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

Тоа е комбинација на замрзнувач на експлозии и замрзнувач на контакти. Производот контактирајте го refrigerated aluminum plate at its downside, while the fans blows chilly air flow through the top and sides of the product.

Плочата е изработена од алуминиум од морско ниво. Ладилното средство патува низ повеќе канали во внатрешноста на алуминиумската плоча. Плочата е лесна, силна, отпорна на корозија и добра во топлинска спроводливост.

Рамката е галванизиран челик со топла топлина, високо отпорна на корозија.

Заградата е изолирана со едно парче полиуретанско пенење за да се обезбеди робусна структура и минимизирајте ја загубата на студ со елиминирање на зглобовите.


Capacity Капацитет на замрзнување:>3000kg/batch(Based on: 15Kg/block, block dimension: 600mm×400mm×80mm)

Број на плоча: 10 Замрзнувачки слоеви: 10

Област за замрзнување на плочи: 5500мм × 1200мм

Растојание на плочи: 144мм; Нето клиренс: 110мм

Ладилно средство: R717

Снабдување со течност: Пумпа

Оптоварување за ладење: 105kw (+ 35 ℃ / -35) (со ладилник за воздух)

Инфедирајте ја температурата.:

Брзина на воздухот помеѓу плочите: 2m / s

Општа димензија: 8520 mm (L) × 2115 mm (W) × 2360 mm (H)

● Идеален е за индивидуално замрзнување риби, ракчиња, готов оброк, живина и други мали спакувани .

Производи од живина

Морски производи

Практични / зачувани производи