EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

Послужавник за замрзнување од легури на алуминиум

ПРЕГЛЕД
  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

Послужавник за замрзнување од легури на алуминиум

◆ Замрзнете ја храната во одредени димензии на блокот

Направено од материјал со висока јачина на алуминиум-легури

Достапен прилагоден дизајн за фиоки.