EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

Замрзнувач на воздухот

ПРЕГЛЕД

Замрзнувачот и ладилникот може да се дизајнираат според наведените барања. Увезената линија за обработка на метални лимови и панели обезбедува сигурна изведба на изолацијата на панелите. Соработуваме со светски познати делови за ладење за опремување на системот

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

P ПУ-пена панели со висока густина со одлични перформанси на изолација.

Нерѓосувачки челик или челичен лим во боја.

Испарувач за размена на топлина со висока ефикасност, аксијални вентилатори со низок шум.

Систем за автоматска контрола на температурата на микрокомпјутерот, лесен за работа и одржување.

Колички и ленти по избор.

Димензијата и спецификациите може да се прилагодат.