EN

Дома>ВЕСТИ

Завршен нов пред-собран систем за ладење Пентхаус

-2020 06 09- 228

Square Technology го објави својот нов систем за ладење на јуни 1,2020 година. Овој целосно ладен систем за ладење е 100% подготвен во целосно затворена рамка пред породувањето. Речиси ја елиминираше работата за поврзување на цевководната цевка, освен врската помеѓу системот за ладење и кондензаторот за испарување, кој ќе се монтира на горниот дел од рамката. Овој дизајн на уметност ги содржи следниве главни моменти:

Заштеда на простор. Компактен дизајн, целата опрема и цевки се затворени во панелираната рамка со генијален дизајн

Заштеда на инвестиции. Не е потребна дополнителна просторија за ладење за да се изгради. Заштедете ги трошоците за изградба. Зградата е доказ за временските услови. Не е потребна дополнителна конструкција или покрив.

Трошоци за инсталација на терен и заштедено време. Сите компоненти се претходно собрани и цевките се претходно поврзани. Потребно е само клиентот да поврзе три цевки помеѓу кондензаторот и системот за ладење на теренот.

За заштеда на енергија. Може да се заштеди до 20% електрична енергија бидејќи инверторот се користи за намалување на моќноста на моторот чекор по чекор и во реално време како одговор на реалното ладење на ладилникот.

Контрола на климата. Вентилаторите се опремени да обезбедуваат присилна вентилација и да ја одржуваат внатрешната температура во рамките на оперативниот опсег. Светлата се обезбедени во внатрешноста на комплет.

Вратите се обезбедени од сите страни на куќиштето за да се овозможи целосен пристап до услугата на системот за ладење.

Прилагодено на разни потреби. Системот може да биде дизајниран по мерка за да ги задоволи различните потреби на клиентот, вклучувајќи различни модели на компресори, ладилно оптоварување, ладилно средство итн.

Hotешка вест