EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на удари

Производи

Замрзнувач за заштита од цврст појас

ПРЕГЛЕД

Замрзнувачот на тунелот главно се користи за замрзнување на прехранбени производи, како што се филети од риба, излупени ракчиња, лигњи, кнедли и др. Поради неговиот режим на минирање на воздухот, замрзнувачот на тунелот има висока ефикасност на замрзнување и разновидни апликации во преработката на храна.

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Транспортната лента има кружен дизајн на воздушен канал со вертикална симетрија со цел да се подобри ефектот на размена на топлина.

Двата краја на напојувањето и напојувањето се опремени со уреди со двоен погон за ефикасно спречување на лизгање на подвижната лента.

Замрзнувачот за тунели со заштитен појас користи увезена линија за производство на изолирани ладилници за производство на панели, што обезбедува висок степен на енергетска ефикасност и извонредна сигурност и квалитет.

Замрзнувачот на тунелот со заштитен појас е опремен со интелигентен систем за централно управување, уред за автоматско откривање и светла за предупредување, што е лесно за работење и одржување на корисниците.C1015C1415C1615C1815C2015C2215C2415C2615
Должина на комплет L10M14M16M18M20M22M24M26M
Цврста ширина на ременотШирина на ременот 1500мм , обработлива ширина 1440мм
Висина на каналот30 ~ 70мм прилагодлив
Инсталирана моќност26kw37kw43kw48kw54kw60kw65kw71kw
Колку на навивачите46789101112


Идеја е за морска храна, пециво, овошје и месо и подготвена храна.

图片 2