EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на удари

Производи

Замрзнувач за заштита од појаси на решетки

ПРЕГЛЕД

Замрзнувачот на тунелот за заштитен појас се користи првенствено за замрзнување рамна храна, што го прави популарен избор во индустријата за морски плодови за брзо замрзнување на филе риба, ракчиња раковини, лигњи и многу повеќе. Тој е опремен со високо ефикасен и хигиенски испарувач и го користи најновиот метод за снабдување со течност за ефикасност на размена на топлина што е 20% повисока од традиционалните методи. Во споредба со традиционалните методи, слабеењето на храната е намалено за повеќе од 1.5%.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ
  • Пребарување

● Мрежниот појас има кружен дизајн на воздушен канал со вертикална симетрија со цел да се подобри ефектот на размена на топлина.

Замрзнувачот на тунелот за заштитен појас користи увезена линија за производство на ладилници изолирани за производство на панели, што обезбедува висок степен на енергетска ефикасност и извонредна сигурност и квалитет.

Замрзнувачот на тунелот е опремен со интелигентен систем за централно управување, уред за автоматско откривање и светла за предупредување, што е лесно за работење и одржување на корисниците.

Тунел за појаси со мрежни удариCW1015 / 18CW1415 / 18CW1615 / 18CW1815 / 18CW2015 / 18CW2215 / 18CW2415 / 18CW2615 / 18
Должина на куќиштето Л.10M14M16M18M20M22M24M26M
Ширина на куќиштето W3200mm / 3500mm
Ширина на ременот на решеткатаШирина на ременот 1500мм / 1800мм, работен ширина 1400мм / 1700мм
Висина на каналот30~70мм прилагодлив
Инсталирана моќност25kw36kw41kw47kw52kw58kw63kw69kw
Колку на навивачите46789101112


Идеја е за морска храна, пециво, овошје и месо и подготвена храна.

Контактирајте нѐ