EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Континуирана рерна

Производи

Континуирана рерна

ПРЕГЛЕД
  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Видеа
  • Пребарување

Континуираната печка е час принос може да биде помеѓу 24,000 да 60,000 парчиња лепчиња за плескавица на часр На работната температура е во опсег од 195°C и 230°C, а времето за печење се прилагодува од 10 до 30 минути. Рерната може да работи заедно со нашиот лектор, ладилник и замрзнувач и да формира целосна линија за производство на пекари. Е соодветен за автоматско и масовно производство на леб, бисквити, ламинирани колачи и слично.

Контактирајте нѐ