EN

Дома>КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ние сме подготвени да обезбедиме професионална и навремена услуга.

Барате сопствено решение за дизајн?
ПОДНЕСЕТЕ БАРАЕ ЗА ДИЗАЈН
Сквер Технолоџи Груп копродукции, ООД
Седиште:

3888, автопат Jintong, Xingren, Nantong, Jiangsu, Кина

Тел: -86 513 86615866-

WhatsApp: 8613962807885

Факс: + 86-513-86221280 лок.8016

веб: en.ntsquare.com

Е-пошта: ntfe@ntsquare.com

Контакт