EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>кондензатори

Производи

Кондензатор за испарување

ПРЕГЛЕД

Квадратни кондензатори за испарување се погодни за надворешна инсталација и можат да се инсталираат во станбени и индустриски области.

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Сигурна изведба за размена на топлина

● Стабилна работа

● Практичен транспорт и инсталација

● Висок квалитет и безбедност


ИЗВЕЗНИЧКИ КОНДЕНЗАТОР


Ладилник

Капацитет (KW)

Тест притисок

Чекор на перка


Кондензаторот

Кулер

HFC

Гликол

132-2060

95-1260

32bar

16 бар

2.0 / 2.4 / 3.0 mm

2.0 / 2.4 / 3.0mm

Опции


HFC

Течно ладењеПерка обложена со епоксидаПовеќе серпентинаРазводна кутија за вентилаториЗаштита од преоптоварување на вентилаторотНавивач VFDМлазници за распрскувачиПрирабничка врска
Навојна врска
Одводнување на топчести вентили
Ладилник

Обвивка

Крајот

Намотка

Колектор за празнење

Врски

HFC

Прав обложен

Ал; Обложениот Ал

Бакар

Бакар

Бакар

Гликол

Прав обложен

Ал; Обложениот Ал

Бакар

Бакар

Бакар

                              Број на навивачи 1-18


дијаметар

80

900
Чекор на перка

2

2-4

3