EN

Дома>АПЛИКАЦИИ

Морска храна

Square Technology обезбедува спирален замрзнувач, замрзнувач за тунели, замрзнувач на зафати, замрзнувачи на плочи за разни морски плодови, вклучувајќи филе од риба, цело филе, ракчиња раковини / ракувани, октопод, ракови, сурими итн.

месо

Спиралниот замрзнувач, замрзнувачот за тунели и замрзнувачите за заштита се идеални за замрзнување на целото пилешко, делови од пилешко месо, делови од говедско месо, паштети од месо, зачинето месо, пржено месо, итн. За да се исполнат високите хигиенски услови за месната индустрија, замрзнувачите се опремени со Систем за чистење CIP за темелно и ефикасно чистење на замрзнувачот. За да се постигне подолго време за производство на загадување, системот за одмрзнување на воздухот ADF може да биде опремен како опција за континуирано разнесување на мразот изграден на серпентина. Нашите замрзнувачи беа користени и добро прифатени од најголемите мултинационални преработувачи на месо, вклучувајќи храна од Тајсон, храна од ЦП, хормел, каргил, COFCO итн.

Пекарница

Square Technology обезбедува спирален замрзнувач за замрзнување на замрзнатите тесто, кроасан, лиснато тесто, кора од јајца, пити. Ние исто така обезбедуваме спирални изолатори со контрола на температурата и влажноста

Подготвено јадење

Производите за готов оброк можат да бидат пакет за ручек, варени тестенини, пржен ориз, јуфки, топчиња од месо, сосови, итн. Зависи од природата на производот и капацитетот на замрзнување, клиентот може да избере спирален замрзнувач, замрзнувач за тунел, замрзнувач за полу-контакт.

Овошје и зеленчук

IQF со флуидизиран кревет е идеален за замрзнување на зеленчук, овошје, грашок, грав, итн.

Кинеско тесто

Спиралните замрзнувачи, замрзнувачите на тунелот се идеални за замрзнување на производи од кинеско пециво, вклучително и кнедли, бухти за месо, игли, зонги и др. Нашите добро познати клиенти во кинеските производи за пециво вклучуваат, Санкван, Синијан, Анџој, Вуфангзај итн.

Сладолед

За производство на сладолед, тие можат да бидат замрзнати со спирален замрзнувач, замрзнувач на тунел, полу-контактни замрзнувачи. Некои од нашите добро познати производители на сладолед вклучуваат Unilever-Wall's, Wufeng, Xuehui и Hongbaolai.