EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Ладилници за воздух

Производи

Ладилник за воздух со двојна серпентина

ПРЕГЛЕД

Ладилник за воздух со двојна серпентина е широко користен за постројки за работа, платформи и работни места за друг персонал. Може да се прилагоди за различни барања.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Овој ладилник за воздух е идеален за работните места кои треба да бидат климатизирани. Може да ја задржи ниската температура на преработката на храна.

Circulation Циркулацијата на воздухот е мазна и униформа.