EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Ладилници за воздух

Производи

Компактен ладилник за воздух

ПРЕГЛЕД

Компактен ладилник за воздух е компактен дизајниран. Погоден е во мал простор, како што се угостителство, малопродажба и бензинска пумпа.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

Co Ладилникот е поставен на таванот.

● Може да обезбеди сигурна моќ на ладење во температурните опсези и под и над нулата степен.

● Се одликува со низок шум и трошоци за инвестиции.