EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Ладилници за воздух

Производи

Кулер за воздух монтиран на таван

ПРЕГЛЕД

Стандарден кулер за воздух монтиран на таван за вообичаени апликации. Широко се користи за складирање на ладилници, центар за дистрибуција на ладни ланци, супермаркет, итн.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

◆ Овој ладилник за воздух е идеален за работилници за обработка што треба да бидат климатизирани. Може да ја задржи ниската температура на преработката на храна.

Циркулацијата на воздухот е мазна и униформа. Воздухот циркулира по таванот, така што работниците не се изложени директно на ладениот воздух.