EN

PRODUCTS


sing kita

Square Technology Group Co. Ltd (biyen Nantong Square Pembekuan & Pemanasan Mekanik Equipment Co. Ltd.) yaiku perusahaan sing ana ing Bursa saham Shanghai. Perusahaan iki wis nggawe sistem pembekuan luwih saka 30 taun lan minangka pabrik mesin pembeku industri paling gedhe ing China. Pabrik pabrik kami dununge ing Nantong, China, kanthi sawetara karyawan 1300 lan lahan 64 hektare. Kita ngladeni macem-macem industri pangolahan panganan lan bisa entuk pengalaman sing akeh kanggo nyedhiyakake nilai paling apik kanggo para pelanggan lan njamin untung maksimal. Baris produk kalebu freezer spiral, freezer piring, terowongan IQF, unit pendingin, panyimpenan adhem, adhem udara, mesin es, lsp.

Kita pelanggan


paling anyar warta