EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Tunnel

Freezer terowongan sabuk bolong

Ringkesan

Freezer trowongan sabuk bolong digunakake kanggo nggayuh proses beku kanthi cepet kanggo panganan cilik cilik, lan panganan sing disiyapake, kayata pitik utawa iwak. Freezer iki bisa dipanggonke ing sisih ngarep utawa mburi garis pangolahan klien liyane.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Fitur baffle online vertikal, kipas aliran poros sing efisien, teknologi impingement udara intermiten, peningkatan efisiensi 20% ~ 30% tinimbang aliran udara tradisional.

Penguap nggunakake sirip gedhe, sing nyedhiyakake pertukaran panas sing efisien.

Banyu lan / utawa defrosting gas panas njamin karesikan penguap.

Kanthong terisolasi PU, kinerja insulasi sing apik banget. Kulit kandang stainless steel ing loro-lorone.

Sabuk bolong digawe dening sprocket; rantai lan sprockets kekuatan dhuwur, sing njamin umur layanan sing dawa.

Mesin cuci sabuk sing efisien diwenehake kanggo njaga kebersihan sabuk bolong saka stainless steel.

Kacepetan sabuk ora bisa diatur kanthi inverter sing cocog karo macem-macem produk beku.


struktur

struktur

Sabuk tunggal / Sabuk kembar

Jembaré sabuk

1000mm-4000mm

Ekisaran dawa nclosure

Jinis sabuk bolong: 10m-30m, bisa disesuaikan

pager

Kandang terisolasi karo Tembok poliuretan tebal 125mm, cahya interior, lan kulit stainless steel. Fpager gandheng ully Pilihan.

Sabuk

Jinis sabuk

Sabuk bolong bahan panganan SS

Dawa infeed

1250mm, bisa disesuaikan

Dawane ngombe

920mm, bisa disesuaikan

Data Listrik

Power supply

Tegangan negara lokal

Kothak panel kontrol

Panel kontrol waja tahan karat

Control

Kontrol PLC, layar tutul, keamanan sensor

Data Pendingin

Penyejuk

Freon, Amonia, CO2

coil

stainless steel/tabung aluminium, sirip aluminium lan penggemar listrik

NguapIng temp

-45

Mangan wektu

Jinis sabuk bolong: 3-60min luwes


Minangka ide kanggo panganan laut, jajanan, daging woh-wohan lan panganan sing disiyapake.

Contact Us