EN

Omah>PRODUCTS>Self-stacking Spiral Freezer

Lemari es spiral sing dipasang dhewe

Ringkesan

Lemari es spiral sing dipasang dhewe yaiku desain mesin pembeku sing kompak lan higienis. Dibandhingake karo beku spiral tegangan tradisional sing kurang, beku spiral sing dipasang dhewe ngilangi rel sing ndhukung sabuk, tegese nganti 50% luwih akeh output beku kanthi cetakan sikil sing padha. Conveyor meh 100% bisa diresiki amarga ngilangi rel sabuk lan drum. Mesin pembeku wis nggabungake sistem state-of-the-art clean-in-place (CIP). Desain sing mbukak, gampang dibersihake lan bisa diakses ngoptimalake standar sanitasi lan nyuda downtime sistem kanggo ngresiki lan njaga. Fitur iki nyuda kontaminasi lan nambah umur peralatan kanthi nyegah pambentukan sampah lan nyederhanakake proses reresik. Kabeh pipa lan pipa kothong diilangi ing komponen struktural, lan permukaan horisontal miring. Sistem drive bisa digunakake kanthi gesekan, mula ora perlu pelinciran tinimbang pembeku spiral tegangan tradisional sing kurang.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Desain sabuk unik ngemot produk ing zona beku sing mandhiri, kanggo tumindak sing alus, seragam lan njaga kebersihan sing unggul.

● Aliran udara vertikal kanthi kecepatan dhuwur nutul produk ing kabeh tumpukan, nyedhiyakake asil beku sing cepet, efisien.

● Spiral tumpukan awake dhewe menehi operasi sing lancar, andal, tanpa macet.

● Ora ana wit-witan Natal, overstretching, 'nyelehake' sabuk utawa pelumasan manual.

● Conveyor spiral sing dipasang dhewe bisa nyuda ketegangan sabuk. Nyuda ukuran motor, kurang pelumas, sabuk utawa sandhangan ora bisa dibuwang.

● Kipas papan ing sisih penguapan sing garing.

● Nyilikake beku lan maksimalake transfer panas, uptime lan produksi.

● Biaya murah saben pon.

●  Sabuk kecepatan variabel lan indikator wektu proses.

● Interval dawa ing antarane defrosts kanggo proses tanpa gangguan

● Tanggung jawab sumber tunggal kanggo desain lan kinerja.

● Pembekuan sejajar kanggo produksi terus-terusan.

● Kontrol proses sing tepat.

● Efisiensi sing luwih gedhe kanthi suhu pendinginan -40 F.

● CIP (resik-ing-panggonan), struktur terbuka lan higienis, gampang diresiki.

Lemari es spiral sing dipasang dhewe yaiku becik kanggo beku bal daging, Nugget daging, bagean pitik goreng, panganan sing disiyapake lan panganan liyane sing tilas cilik.

Contact Us